KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Aktualności

Numer konta, na który należy dokonać opłaty za wyżywienie:65 1240 1037 1111 0010 4695 1165Stawka żywieniowa dzienna to 7 złotych....

Regulamin i karta zgłoszenia na Międzyszkolny Konkurs Piosenki Anglojęzycznej znajdują się w zakładce Konkursy....

Międzyszkolny Konkurs "BYE, BYE GYMNASIUM" dedykowany jest uczniom trzecich klas gimnazjum. Regulamin i formularz zgłoszenia znajdują się w zakładce Konkursy....

W dniu 8 maja na obiektach Agrykoli odbyła się Śródmiejska Olimpiada Młodzieży klas 7, 8 SP i 3 Gimnazjum w lekkoatletyce. Łupem naszych uczniów padły 4 medale.Złoto zdobyli: Dominik z klasy 3c w skoku w dal i Kamil z klasy 3b w biegu na 1500m. Srebro w biegu na dystansie 800m wywalczył Hubert z klasy 3c,...

25 kwietnia 2019 r. uczniowie klas trzecich i czwartych wzięli udział w pielgrzymce autokarowej do Częstochowy. Uczniowie zwiedzili wraz z przewodnikiem jasnogórskie sanktuarium, skarbiec, wieżę, wały, źródełko św. Barbary oraz uczestniczyli w Mszy Świętej, która została odprawiona przez naszego ka...

Klasa 1b kolejny raz odwiedziła stolarnie FabLab Wbijaj. Podczas cyklicznych zajęć na stolarni dzieci rozwijają swoje umiejętności techniczne - śrubokręt, wiertarka, czy piła są już tak samo sprawnie obsługiwane jak ołówek czy gumka:) Podczas warsztatów uczniowie robili domki dla owadów, któ...

4 kwietnia 2019 roku, uczniowie klas 0-3 z naszej szkoły uczestniczyli w Wiosennym Turnieju Integracyjnym. Turniej odbył się w Szkole Podstawowej nr 41 przy ulicy Drewnianej. Dzieci brały udział w bardzo różnych konkurencjach - sportowych i intelektualnych. Każdy z uczestników dostał nagrodę. Reprezentacj...

Strajk

19.04.2019

Strajk

19.04.2019

BARDZO DZIĘKUJEMY ZA ZROZUMIENIE...

Życzenia

19.04.2019

Życzenia

19.04.2019

Szanowni Rodzice, Drodzy Uczniowie!Nie przypuszczaliśmy, że dojdzie do sytuacji, w której nie będziemy mogli złożyć Wam życzeń osobiście. W związku z tym tą drogą przekazujemy Wam najserdeczniejsze życzenia spokojnych i pogodnych Świąt Wielkanocnych. Wspólnie znaleźliśmy się w bardzo tr...

Dziękujemy dyrektorowi szkoły i nauczycielom którzy przygotowali i przeprowadzili wzorowo egzamin gimnazjalny dla naszych dzieci. Wiemy, że to trudny czas dla wszystkich nauczycieli i tym bardziej dziękujemy. Popieramy Wasz protest i sercem jesteśmy z Wami. Chcemy żebyście wiedzieli że dzięki Wam nasze dzieci mo...