KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Aktualności

14.03.19 roku w ramach Śródmiejskiej Olimpiady Młodzieży w zawodach z badmintona Daniel i Wojtek z klasy IIIe Gim zdobyli 2 miejsce....

Każdego roku Polski Czerwony Krzyż organizuje ogólnopolską akcję, która polega na zbiórce złotych monet o nominałach 1, 2 i 5 groszowych.Kwota zebrana podczas akcji dofinansowuje kolonie dla najuboższych dzieci. Są to najczęściej dzieci zaniedbane edukacyjnie i wychowawczo, z rodzin niepełnych or...

Zapraszamy uczniów warszawskich szkół do udziału w XVI Konkursie Recytatorskim Poezji Krzysztofa Kamila Baczyńskiego i Poetów Pokolenia Kolumbów.Regulamin konkursu oraz karta zgłoszenia dostępne są w zakładce Konkursy....

Z ogromną radością informujemy, że Daniela z siódmej klasy została laureatką Wojewódzkiego Konkursu Przedmiotowego z Języka Hiszpańskiego!!!Serdecznie gratulujemy i życzymy dalszych sukcesów!!!...

Od września 2015 roku, w naszej szkole jest prowadzony program Szkolnego Młodzieżowego Ośrodka Koszykówki (SMOK). SMOK to projekt upowszechniania koszykówki realizowany wraz z Ministerstwem Sportu i Turystyki. Treningi są prowadzone w formie zabaw, gier, ćwiczeń ogólnorozwojowych oraz zajęć rozwija...

W dniu 13 lutego 2019 roku w naszej szkole odbyło się spotkanie z rodzicami i dziećmi, które w kolejnym roku szkolnym rozpoczną zajęcia w oddziale przedszkolnym lub w klasie pierwszej.Rodzice wysłuchali wystąpienia dyrektora szkoły oraz specjalistów, a także Przewodniczącej Rady Rodziców. Dzieci ...

Dyrektor Szkoły Podstawowej nr 32 z Oddziałami Integracyjnymi im. Małego Powstańca ogłasza otwarty konkurs ofert (bez zasad udzielania zamówień publicznych) w sprawie wsparcia Szkolnego Programu Wychowawczo-Profilaktycznego w roku szkolnym 2019/2020 z podziałem na semestryPropozycje programowe powinny uwzględnia...

TV Polsat

27.02.2019

TV Polsat

27.02.2019

W piątek 22 lutego w naszej szkole na treningu zapaśniczym gościła telewizja. Co ciekawego powiedziały małe zapaśniczki i ich trener?Dowiemy się oglądając Polsat Sport program Atleci w najbliższą lub następną niedzielę. ...

Siatkówka

27.02.2019

Siatkówka

27.02.2019

...

ALL STAR DAY

26.02.2019

ALL STAR DAY

26.02.2019

Innowacyjna uroczystość w SP32, podsumowująca największy sukces sportowy naszej szkoły. Przypomnijmy, że szkoła wywalczyła w styczniu 3 miejsce w koszykówce dziewcząt szkół podstawowych w Warszawie!!!Na początku odbyła się prezentacja drużyny, której towarzyszyły efekty specjalne: migające świa...