KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Zmiana godzin pracy sekretariatów

5 lipca (poniedziałek), godz. 8-17 - ul. Lewartowskiego - 22 831 08 23

6 lipca (wtorek), godz. 8-16 - ul. Lewartowskiego - 22 831 08 23

7 lipca (środa), godz. 8-16 - ul. Niska - 22 838 00 90

8 lipca (czwartek), godz. 8-16 - ul. Niska - 22 838 00 90

9 lipca (piątek), godz. 8-15 - ul. Niska - 22 838 00 90

 

12 lipca (poniedziałek), godz. 8-17 - ul. Lewartowskiego - 22 831 08 23

13 lipca (wtorek), godz. 8-16 - ul. Niska - 22 838 00 90

14 lipca (środa), godz. 8-16 - ul. Lewartowskiego - 22 831 08 23

15 lipca (czwartek), godz. 8-16 - ul. Niska - 22 838 00 90

16 lipca (piątek), godz. 8-15 - ul. Lewartowskiego - 22 831 08 23

 

19 lipca (poniedziałek), godz. 8-17 - ul. Niska - 22 838 00 90

20 lipca (wtorek), godz. 8-16 - ul. Lewartowskiego - 22 831 08 23

21 lipca (środa), godz. 8-16 - ul. Niska - 22 838 00 90

22 lipca (czwartek), godz. 8-16 - ul. Lewartowskiego - 22 831 08 23

23 lipca (piątek), godz. 8-15 - ul. Niska - 22 838 00 90

 

26 lipca (poniedziałek), godz. 8-17 - ul. Lewartowskiego - 22 831 08 23

27 lipca (wtorek), godz. 8-16 - ul. Niska - 22 838 00 90

28 lipca (środa), godz. 8-16 - ul. Lewartowskiego - 22 831 08 23

29 lipca (czwartek), godz. 8-16 - ul. Niska - 22 838 00 90

30 lipca (piątek), godz. 8-15 - ul. Lewartowskiego - 22 831 08 23