KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Autyzm i Zespół Aspergera

Spotkajmy się, aby:

- podzielić  się swoimi troskami, doświadczeniami, spostrzeżeniami i radościami,

- stworzyć przestrzeń dla rodziców, opiekunów lub starszego rodzeństwa dzieci z autyzmem, którzy doświadczają stresu, frustracji, niemocy,

- w bezpiecznej atmosferze, kameralnej grupie, posłuchać lub opowiedzieć o tym wszystkim, co dla Was ważne.

 

Przyjdź i przekonaj się, że są ludzie, którzy borykają się z podobnymi problemami związanymi z wychowaniem dziecka z całościowymi zaburzeniami rozwoju.

 

Celem spotkań jest:

- wymiana doświadczeń wychowawczych,

- rozwój kompetencji rodzicielskich,

- poznanie praktycznych sposobów na zwiększenie efektywności kompleksowych oddziaływań terapeutycznych,

- poznanie grupy przyjaznych sobie i wspierających się nawzajem osób,

- konsultacje z terapeutą pracującym z dziećmi i młodzieżą z autyzmem.

 

KIEDY?         WTOREK 20.10.2020 r

O KTÓREJ?  17.30

GDZIE?         SP 32, ulica Niska 5, biblioteka szkolna  

 

Zapraszam serdecznie

Agnieszka Nicolas

pedagożka specjalna, terapeutka