KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

ALL STAR DAY

Innowacyjna uroczystość w SP32, podsumowująca największy sukces sportowy naszej szkoły. Przypomnijmy, że szkoła wywalczyła w styczniu 3 miejsce w koszykówce dziewcząt szkół podstawowych w Warszawie!!!

Na początku odbyła się prezentacja drużyny, której towarzyszyły efekty specjalne: migające światła, sztuczne iskry. Następnie, zawodniczki zrobiły pokaz. Dodatkowo zostały nagrodzone przez Panią Dyrektor Annę Walczak, bonami podarunkowymi do wydania w sklepie Decathlon!!!

Warto dodać, że podczas uroczystości, trener zespołu Rafał Holnicki-Szulc poinformował Annę i Natalię z 7 klasy o powołaniu do szerokiej kadry wojewódzkiej, co wzbudziło u nich zaskoczenie i radość. Gratulujemy!

Trener Rafał Holnicki-Szulc: Korzystając z okazji, w imieniu swoim i dziewczyn, chcielibyśmy podziękować władzom Dzielnicy Śródmieście, Panu Burmistrzowi – Krzysztofowi Czubaszkowi oraz Pani Naczelnik Wydziału Sportu i Spraw Społecznych – Marzenie Cendrowskiej za wsparcie finansowe i organizacyjne w prowadzeniu programu koszykarskiego w SP32. A w szczególności podziękowania dla naszej Pani Dyrektor Anny Walczak, za nieustającą wiarę w talent i możliwości i w to, że małymi krokami można dojść do sukcesu, podtrzymywaniu nas na duchu i zachęcaniu do dalszej systematycznej ciężkiej pracy. W ramach podziękowań, Pani Dyrektor dostała kwiaty i piłkę do kosza, z podpisami wszystkich zawodniczek.