KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Wydarzenia

Powrót uczniów do nauki po feriach

Informujemy, że 18 stycznia uczniowie klas I - III wracają do nauki stacjonarnej w ścisłym reżimie sanitarnym. Uczniowie klas IV - VIII nadal będą się uczyć zdalnie.

Szkolny Konkurs Kolęd i Pastorałek

Uczniowie, zachęcamy Was do wzięcia udziału w Szkolnym Konkursie Kolęd i Pastorałek.

Informacja!

29.12.2020
Informacja!

Informacja!

29.12.2020

Informacja dotycząca godzin pracy Poradni Psychologiczno-Pedagogicznej w okresie ferii zimowych.

Boże Narodzenie

Szanowni Państwo, Drodzy Uczniowie...

Klasa 6c w roli Świętego Mikołaja

W tym roku uczniowie z klasy 6c przygotowali wymarzony prezent dla chłopca, podopiecznego Ośrodka Wsparcia Rodzinnej Opieki Zastępczej PORT. Włączyliśmy się w coroczną akcję ,,List do Świętego Mikołaja". Cieszymy się, że mogliśmy spełnić marzenie Jakuba.

Rodzicu Ósmoklasisty!

Polecamy prezentację "Rodzic jako doradca swojego dziecka przy wyborze szkoły ponadpodstawowej", przygotowaną przez Centrum Rozwoju Doradztwa Zawodowego WCIES.

Niezwykły Gość

4 grudnia naszą szkołę odwiedził Niezwykły Gość! Do najmłodszych uczniów z prezentami przybył Święty Mikołaj.

Śródmiejski Festiwal Młodych Talentów

Oto nasze Laureatki: Małgosia M. z 6b ze Złotą Weną i Hania Ł. z 6b z Brązową Weną.

Zima w Mieście

Już od 7 grudnia, od godziny 12.00 rozpoczynamy zapisy do Warszawskiej Akcji „Zima w Mieście” 2021.

Ogólnopolski Konkurs Nauk Przyrodniczych "Świetlik"

XIII Edycja Ogólnopolskiego Konkursu Nauk Przyrodniczych "Świetlik" jest dla naszej szkoły wyjątkowo szczęśliwa!!! Tymon Sz. z 8c zdobył 149,33 punktów (93,33%) i tym samym otrzymał NAGRODĘ GŁÓWNĄ!