KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Dla rodziców

Grudzień w naszej szkole :-)

2.12

Klasa 6b - Teatr Polonia, spektakl „Pan Jowialski”

3.12

Śródmiejska Olimpiada Młodzieży, koszykówka dziewcząt

4.12

Klasy 4a, 4b, 4c - Szkoła Filmowa „Elektronik”, spektakl „Baśniowa przygoda z Mikołajem”

Klasa 6b, 6d - Park Trampolin, lekcja wf

Klasa 8a, 8b - Próbny egzamin z matematyki

Śródmiejska Olimpiada Młodzieży, koszykówka dziewcząt

5.12

Klasy 1-3 - Kiermasz świąteczny

Klasa 5a, 5c - Kino Muranów, warsztaty filmowe „Nowe Horyzonty”

6.12

Klasa 1b - Kino Luna, spektakl teatralny „Zimowa Przygoda z Mikołajem”

Klasy 1-3 - Loteria fantowa

Klasy 1-5 - Konkurs „Kartka bożonarodzeniowa” (świetlica)

Klasy 4-8 - Kiermasz świąteczny

Klasy 4-8 - Konkurs lingwistyczny „Wieża Babel” (etap szkolny)

Mikołajki klasowe

9.12

Klasy 4-8 - Loteria fantowa

10.12

Klasa 1b - Teatr Lalka, spektakl „O Jasiu, łodydze fasoli, o starej wiedźmie i o studni na końcu świata”

13.12

Klasa 5c - Galeria Narodowa Zachęta, warsztaty „Muzyczne obrazy”

Klasa 8a - Kino Muranów, warsztaty filmowe „Nowe Horyzonty”

16.12

Klasa 1b - Little Cheff , warsztaty kulinarne „Wszystko o cukrze”

18.12

Klasa 3c - Kino Luna, spektakl „Różnorodność kultur Europy”

Świetlicowe kolędowanie

20.12

Wigilie klasowe

Przedstawienie bożonarodzeniowe