KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Dla rodziców

Kalendarz na rok 2020/2021

2 dni przed każdym dniem wolnym, w którym odbywa się dyżur opiekuńczy rodzic/opiekun prawny zgłasza wychowawcy obecność dziecka.

Wrzesień

1.09.2020 - rozpoczęcie roku szkolnego

Listopad

11.11.2020 - Święto Niepodległości (dzień wolny)

12.11.2020 - dzień wolny - dyżur opiekuńczy

13.11.2020 - dzień wolny - dyżur opiekuńczy

Grudzień

23.12.2020 - zimowa przerwa świąteczna (dzień wolny - dyżur opiekuńczy)

24.12.2020 - Wigilia (dzień wolny - dyżur opiekuńczy)

25.12.2020 - Boże Narodzenie (dzień wolny)

26.12.2020 - Boże Narodzenie (dzień wolny)

28.12.2020 - zimowa przerwa świąteczna (dzień wolny - dyżur opiekuńczy)

29.12.2020 - zimowa przerwa świąteczna (dzień wolny - dyżur opiekuńczy)

30.12.2020 - zimowa przerwa świąteczna (dzień wolny - dyżur opiekuńczy)

31.12.2020 - Sylwester (dzień wolny - dyżur opiekuńczy)

Styczeń

1.01.2021 - Nowy Rok (dzień wolny)

18 - 31.01.2021 - ferie zimowe

Kwiecień

1.04.2021 - wiosenna przerwa świąteczna (dzień wolny - dyżur opiekuńczy)

2.04.2021 - wiosenna przerwa świąteczna (dzień wolny - dyżur opiekuńczy)

5.04.2021 - Poniedziałek Wielkanocny (dzień wolny)

6.04.2021 - wiosenna przerwa świąteczna (dzień wolny - dyżur opiekuńczy)

Maj

25 - 27.05.2021 - egzamin ósmoklasisty                      

Czerwiec

3.06.2021 - Boże Ciało (dzień wolny)

4.06.2021 - dzień wolny

25.06.2021 - zakończenie roku szkolnego