KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Aktualności 2020/2021

Halo! Halo!

18.12.2020
Halo! Halo!

Halo! Halo!

18.12.2020

My tu pracujemy :-) Nie tylko podczas dyżuru w szkole, ale również na zajęciach online. Dziękujemy, że jesteście z nami!

Pasowanie na Świetlika

Dnia 15 października odbyła się uroczystość Pasowania na Świetlika. Ze względu na obowiązujący reżim sanitarny, nie była to jak w poprzednich latach – wielka impreza dla wszystkich klas pierwszych z udziałem zaproszonych gości oraz rodziców.

Warsztaty ceramiczne

Uczniowie z klasy 3c, w ramach zajęć świetlicowych, uczestniczą w warsztatach z ceramiki. Odbywają się one w pracowni artystycznej „Amfora”.

Jesienny pokaz mody

Chyba nikt nie ma wątpliwości, że jesień to piękna pora roku i stanowi inspiracje do wykonania wielu prac plastycznych.

Konkurs jesienny

Miło jest nam poinformować, że konkurs plastyczny pt. "Pejzaż jesienny inspirowany utworem Antonio Vivaldiego" został rozstrzygniemy!

Zajęcia komputerowe w MDK Muranów

Uczniowie klas drugich, przebywający w świetlicy szkolnej, uczestniczą w zajęciach komputerowych organizowanych przez MDK Muranów.