KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Aktualności 2020/2021

Pożegnanie ze świetlicą

Pani Ewa z klasą 3b urządziła zabawę pożegnalną w świetlicy. W jedno popołudnie przypomnieliśmy sobie, jak dobrze się bawiliśmy razem przez cztery lata. Dziękujemy p. Andrzejowi, p. Adzie, że byliście z nami tego dnia.

"Dziecinada"

09.06.2021
"Dziecinada"

"Dziecinada"

09.06.2021

Z okazji Dnia Dziecka p. Ewa wyszła z inicjatywą zorganizowania na świeżym powietrzu dziecinnie prostej gry terenowej dla wszystkich świetlików.

Turniej gier

28.05.2021
Turniej gier

Turniej gier

28.05.2021

Po wielu miesiącach lockdownu powrót do szkoły był dla wszystkich ciężkim, ale długo wyczekiwanym doświadczeniem. Aby ponownie zintegrować dzieci oraz zapewnić im sporą dawkę rozrywki p. Kasia oraz p. Marzena postanowiły zorganizować turniej gier świetlicowych.

"Mam talent" - druga edycja

Uczniowie naszej szkoły są wyjątkowo utalentowanymi dziećmi. Nie dziwi zatem fakt, że konkurs świetlicowy "Mam talent" cieszył się tak dużym zainteresowaniem.

Wiosenny pokaz mody

Po jesiennej edycji pokazu mody nadszedł czas, aby powitać wiosnę w radosny sposób tworząc na jej cześć oryginalne stroje.

"Palma Wielkanocna" - rozstrzygnięcie konkursu

Drogie Dzieci, Szanowni Państwo! Z przyjemnością pragniemy zaprezentować laureatów Świetlicowego Konkursu na Palmę Wielkanocną.

Zajęcia sportowe

W naszej świetlicy dużo się dzieje... O swoje zdrowie i kondycję dbamy, ćwicząc - organizm również wzmacniamy.

Karnawał w klasie 3b

W tym roku nietypowy karnawał i nietypowy mały bal karnawałowy. Klasa 3b bawiła się w swoim gronie i w swojej sali. Jednak nie zapomnieliśmy o pięknych strojach, wystroju klasy oraz wspaniałej wspólnej zabawie!

Warsztaty ceramiczne

Kontynuujemy przygodę z ceramiką. Zajęcia odbywają się jednak w szkolnej świetlicy, a nie jak dotąd w pracowni Amfora.

Karnawał w klasie 2a

Dnia 12 lutego odbyła się zabawa karnawałowa dla klasy 2a. W tym roku z powodu pandemii bal miał charakter kameralny, a zabawa odbyła się w sali lekcyjnej.